Projekter pr. år
Abstract
Formålet med dette notat er derfor, at komme med konkrete råd til, hvordan opskrifter udformes, hvis man vil have succes med de nye plantebaserede ingredienser. Baggrunden for notatet er baseret på viden fra en forbruger-undersøgelse med in-home observationer af forbrugere, der følger en opskrift med tempeh.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Udgiver | Professionshøjskolen Absalon |
Antal sider | 3 |
Status | Udgivet - jan. 2024 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Tempeh: Tempeh – en løsning til at spise sundt og klimavenligt
Aaslyng, M. A. D. (Projektleder), Nielsen, R. H. (Projektdeltager), Dethlefsen, S. L. (Projektdeltager), Martin, M. S. (Projektdeltager) & Holgersen, J. E. (Projektdeltager)
01/07/21 → 31/08/24
Projekter: Projekt › Forskning