Abstract

I denne særlige episode af podcasten læser vi udvalgte artikler op fra temanummeret "Når pædagogik rimer på bæredygtighed".
Det er en slags lyd-pixi udgave af Pædagogisk Extrakt. Vores intention er at gøre vores faglige artikler mere tilgængelige for dig, der foretrækker at læse med ørerne.
Du finder følgende artikler oplæst:00.00 Intro00.37 Bæredygtig pædagogik - håb, handling og holdbarhed. Leder af dekan for VIA Pædagoguddannelsen, Susanne Tellerup03.48 Væredygtighed - en farbar vej til bæredygtighed i dagtilbud. Faglig artikel af ph.d og lektor Niels Ejbye-Ernst og lektor Dorte Stokholm.12.16 Det er beboernes ideer, der sætter rammerne. Faglig artikel af journalist, Hanne Duus.18.26 Mist ikke fodfæstet - et kritisk perspektiv på verdensmålenes indtog i den pædagogiske hverdag. Faglig artikel af adjunkt, Jacob Fogh Korterød.25.00 SFO-Sofie i skolereformens malstrøm. Faglig artikel af journalist, Hanne Duus.
Du kan finde hele temanummeret "Når pædagogik rimer på bæredygtighed" - og alle tidligere temanumre her: https://extrakt.via.dk/temanumre
OriginalsprogDansk
Publikationsdato17 jan. 2022
PublikationsmedierOnline
StatusUdgivet - 17 jan. 2022

Emneord

  • pædagogik
  • bæredygtig pædagogik
  • bæredygtighed

Citationsformater