Abstract
Hvordan forholder sundhedsprofessionelle, herunder kostvejlederen, sig til mennesker, som af den ene eller anden grund i en kortere eller længere periode ikke lykkes med at leve som det store flertal?
Hvordan skal kostvejlederen forholde sig til socialt udsatte og deres vilkår set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv?
Dette kapitel præsenterer en række perspektiver på, hvordan kostvejlederen med udgangspunkt i en sundhedspædagogisk ramme samt en model for sundhedspædagogisk vejledning kan arbejde med mennesker i udsatte positioner.
Hvordan skal kostvejlederen forholde sig til socialt udsatte og deres vilkår set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv?
Dette kapitel præsenterer en række perspektiver på, hvordan kostvejlederen med udgangspunkt i en sundhedspædagogisk ramme samt en model for sundhedspædagogisk vejledning kan arbejde med mennesker i udsatte positioner.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Titel | Kostvejledning : teorier, metoder og perspektiver |
Redaktører | Lenette Nielsen |
Antal sider | 15 |
Udgivelsessted | Kbh. |
Forlag | Munksgaard |
Publikationsdato | 30 mar. 2016 |
Sider | 235-249 |
Artikelnummer | kapitel 15 |
ISBN (Trykt) | 978-87-628-1374-8 |
Status | Udgivet - 30 mar. 2016 |
Emneord
- kost
- kostvejleder
- kostvejledning
- brugerinddragelse
- socialt udsatte
- handlekompetence