Perspektiver på kostvejledning i arbejdet med socialt udsatte

Anette Schulz, Ulla Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Abstract

Hvordan forholder sundhedsprofessionelle, herunder kostvejlederen, sig til mennesker, som af den ene eller anden grund i en kortere eller længere periode ikke lykkes med at leve som det store flertal?
Hvordan skal kostvejlederen forholde sig til socialt udsatte og deres vilkår set ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv?
Dette kapitel præsenterer en række perspektiver på, hvordan kostvejlederen med udgangspunkt i en sundhedspædagogisk ramme samt en model for sundhedspædagogisk vejledning kan arbejde med mennesker i udsatte positioner.
OriginalsprogDansk
TitelKostvejledning : teorier, metoder og perspektiver
RedaktørerLenette Nielsen
Antal sider15
UdgivelsesstedKbh.
ForlagMunksgaard
Publikationsdato30 mar. 2016
Sider235-249
Artikelnummerkapitel 15
ISBN (Trykt)978-87-628-1374-8
StatusUdgivet - 30 mar. 2016

Emneord

  • kost
  • kostvejleder
  • kostvejledning
  • brugerinddragelse
  • socialt udsatte
  • handlekompetence

Citationsformater