Abstract
Lyt med, når Københavns Professionshøjskole laver podcast om forskning om ernæring, sundhed og sygdom
Københavns Professionshøjskole har udviklet en podcastserie inden for ernærings- og sundhedsområdet, der skal gøre forskning fra ind- og udland tilgængelig for studerende og ernæringsprofessionelle. Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du lytte med her på siden.
Forskningsleder Grete Brorholt og lektor Ben Farid Røjgaard Nielsen står bag podcastserien, der er blevet døbt SygViden. Derudover indgår konsulent Helge Sunesen og lektor Lotte Evron også i reaktionen. Podcastværten (Ben) inviterer forskere fra ISE ind til at snakke om deres forskning i et professionelt podcaststudie.
- Sammenhængen mellem ernæring, sundhed og sygdom er et forskningsfelt i galoperende udvikling. Der stilles i dag høje krav til ernæringsprofessionelle om at udvikle, implementere og drive sundhedsfremmende og forebyggende tiltag til mad og måltidsordninger. Et mål er at være med til at skabe maddannelse og grundlaget for flere sunde liv i Danmark via praksisnær forskning og udvikling. Derfor har ernæringsprofessionelle brug for den bedst tilgængelige aktuelle og relevante viden om ernæring, sundhed og sygdom i det arbejde, de udfører, lyder fra holdet bag SygViden.
Københavns Professionshøjskole har udviklet en podcastserie inden for ernærings- og sundhedsområdet, der skal gøre forskning fra ind- og udland tilgængelig for studerende og ernæringsprofessionelle. Som medlem af Kost og Ernæringsforbundet kan du lytte med her på siden.
Forskningsleder Grete Brorholt og lektor Ben Farid Røjgaard Nielsen står bag podcastserien, der er blevet døbt SygViden. Derudover indgår konsulent Helge Sunesen og lektor Lotte Evron også i reaktionen. Podcastværten (Ben) inviterer forskere fra ISE ind til at snakke om deres forskning i et professionelt podcaststudie.
- Sammenhængen mellem ernæring, sundhed og sygdom er et forskningsfelt i galoperende udvikling. Der stilles i dag høje krav til ernæringsprofessionelle om at udvikle, implementere og drive sundhedsfremmende og forebyggende tiltag til mad og måltidsordninger. Et mål er at være med til at skabe maddannelse og grundlaget for flere sunde liv i Danmark via praksisnær forskning og udvikling. Derfor har ernæringsprofessionelle brug for den bedst tilgængelige aktuelle og relevante viden om ernæring, sundhed og sygdom i det arbejde, de udfører, lyder fra holdet bag SygViden.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 25 jan. 2023 |
Udgiver | Kost og Ernæringsforbundet |
Status | Udgivet - 25 jan. 2023 |
Emneord
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- podcast
- sygviden