Refleksioner over kvalificering af socialt arbejde: udvalgte bachelorprojekter fra Den Sociale Højskole i Aarhus nr. 2 2006

Per Westersø (Redaktør), Kirsten Henriksen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerBogForskning

Abstract

Den Sociale Højskole i Aarhus har valgt at udgive nummer 2 i denne skriftserie – om refleksioner over kvalificering af socialt arbejde. Artiklerne er skrevet på baggrund af og med større eller mindre uddrag af de bachelorprojekter, som skolens studerende har udarbejdet i 2006.
Faget socialt arbejde er i disse år inde i en hurtig udviklingsproces. Vi har med den nye bekendtgørelse fået en professionsuddannelse. Den nye uddannelse stiller krav til de studerende om ikke blot at kvalificere sig indenfor faget som udøvende socialrådgivere, de skal også kvalificere sig til at kunne bidrage til fagets udvikling.
Vi ser en række fagligt meget spændende bachelorprojekter og finder, at det er oplagt, at de faglige tanker heri kommer længere ud end eksamensbordet.
Vi har derfor fortsat denne skriftserie i håb om at udbrede de faglige indsigter og udviklinger fra bachelorprojekterne også til praktikerne i socialt arbejde.
Vi håber, at I vil tage vel mod bidragene fra de tidligere studerende og Jeres nye kollegaer.
Samtidig håber vi med denne skriftserie at give andre studerende inspiration til egne kommende bachelorprojekter.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedAarhus
ForlagDen Sociale Højskole i Aarhus
Vol/bind2
Antal sider85
ISBN (Trykt)87-85200-54-9
ISBN (Elektronisk)87-85200-54-9
StatusUdgivet - 2006

Emneord

  • Socialt arbejde og sociale forhold

Citationsformater