Projekter pr. år
Abstract
Indskoling: Med praktiske, undersøgende og æstetiske aktiviteter sættes der i forløbet fokus på planters vækstbetingelser og det at fremstille mikrogrønt, som kan indgå i et fælles måltid.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2020 |
Udgiver | EMU.dk |
Status | Udgivet - 2020 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed
Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)
20/12/18 → 31/12/20
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation