Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser: kompendium

Michael René

    Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerKompendiumUndervisning

    Abstract

    I naturvidenskabelige fag på bacheloruddannelser og på de gymnasiale uddannelser er det vigtigt at koble teoretisk viden med praksis.
    Sensorisk teori og fødevarevidenskab kobler kemi og fysik praksisnært med videnskab for sensoriske analyser. Kompendiet giver en introduktion til den sensoriske videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer målrettet bachelor og gymnasiale uddannelser. Teorien illustreres med praksisnære øvelser.
    3. udgave er udvidet med triangeltest, en ekstra øvelse, meget mere teori og nye illustrationer.

    Læs mere: http://michaelrene.com/forfatter/

    Anmeldelse:
    http://www.michaelrene.com/Anmeldelse%20af%20Sensorisk%20teori%20til%20gymnasiale%20uddannelser,%20feb%202012.pdf
    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedKøbenhavn
    ForlagForlaget Metropol
    Udgave3 udgave
    Antal sider68
    ISBN (Trykt)978-87-7392-701-4
    StatusUdgivet - 2014

    Citationsformater