Sensory science for practitioners - an educational program to teach chefs to use sensory methods in their work

Marie Damsbo-Svendsen, Bat-El Menadeva Karpantschof, Michael Bom Frøst

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato27 apr. 2021
StatusUdgivet - 27 apr. 2021
BegivenhedNordic Sensory Workshop - Lindholmspiren, Göteborg, Sverige
Varighed: 27 apr. 202128 apr. 2021
Konferencens nummer: 18th
https://www.ri.se/en/nordic-sensory-workshop/18th-nordic-sensory-workshop-27-28-april-2021-interactive-digital-edition-1

Konference

KonferenceNordic Sensory Workshop
Nummer18th
LokationLindholmspiren
Land/OmrådeSverige
ByGöteborg
Periode27/04/2128/04/21
Internetadresse

Emneord

  • Undersøgelsesdesign, teori og metode

Citationsformater