Skum og overfladeaktive stoffer: NatMad – Naturvidenskab & Mad

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Den 6. salon fra NatMad – Naturvidenskab & Mad handler om LUFT – skum og overfladeaktive stoffer.

Det er igen to erfarne eksperter, der holder oplæg: lektor i madkundskab ved Københavns Professionshøjskole, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef hos Gastronomisk Innovation, Rasmus Leck Fischer.

Vi har inviteret Helle Brønnum Carlsen med til vores salon for at fortælle om skum som hæveproces. Helle dykker også ned i, hvordan vi danner skum og hvordan det påvirker teksturen i den mad, vi laver i køkkenet. Rasmus Leck Fischer vil supplere og fortælle om hans erfaringer med, hvordan han anvender forskellige luft- og skumteknikker, når han arbejder i køkkenet. Sidst, men ikke mindst skal vi blive klogere på, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato13 mar. 2023
UdgiverSmagens Dag
StatusUdgivet - 13 mar. 2023

Citationsformater