Abstract
UNDERVISNINGSMATERIALE Smag for Kartoffel er et undervisningsmateriale til elever på 4.-7. klassetrin i faget Madkundskab og til elever, der har Madkundskab som valgfag. Fokus er på råvarekendskab, madlavning og tilsmagning.
I workshoppen skal eleverne smage en grundsuppe til med surt, sødt, salt og umami.
Materialet til workshoppen kan downloades via listen over dokumenter i linket. Der findes:
Manual til workshoppen inkl. opskrift på kartoffelsuppe
Opgavehæfte til eleverne
Skema til Tip en 13'er om kartofler
Lærervejledning til Smag for Kartoffel
Powerpoint-præsentation af øvelsen i tilsmagning
I workshoppen skal eleverne smage en grundsuppe til med surt, sødt, salt og umami.
Materialet til workshoppen kan downloades via listen over dokumenter i linket. Der findes:
Manual til workshoppen inkl. opskrift på kartoffelsuppe
Opgavehæfte til eleverne
Skema til Tip en 13'er om kartofler
Lærervejledning til Smag for Kartoffel
Powerpoint-præsentation af øvelsen i tilsmagning
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2015 |
Status | Udgivet - 2015 |
Emneord
- hverdagsliv
- Kartoffel
- Mad og måltider som del af skolens dannelsesprojekt
- Madkundskab
- Smag
- mad
- pædagogik
- Smagspædagogik