Smag for kartoffel: workshop for 4.-7. klasse

Agnete Hoffmeyer, Anette Kamuk*, Eva Rymann (Redaktør), Janne Budek, Jacqueline Borgquist

Publikation: AndetUndervisningsmateriale

Abstract

UNDERVISNINGSMATERIALE Smag for Kartoffel er et undervisningsmateriale til elever på 4.-7. klassetrin i faget Madkundskab og til elever, der har Madkundskab som valgfag. Fokus er på råvarekendskab, madlavning og tilsmagning.
I workshoppen skal eleverne smage en grundsuppe til med surt, sødt, salt og umami.
Materialet til workshoppen kan downloades via listen over dokumenter i linket. Der findes:
Manual til workshoppen inkl. opskrift på kartoffelsuppe
Opgavehæfte til eleverne
Skema til Tip en 13'er om kartofler
Lærervejledning til Smag for Kartoffel
Powerpoint-præsentation af øvelsen i tilsmagning
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2015
StatusUdgivet - 2015

Emneord

  • hverdagsliv
  • Kartoffel
  • Mad og måltider som del af skolens dannelsesprojekt
  • Madkundskab
  • Smag
  • mad
  • pædagogik
  • Smagspædagogik

Citationsformater