Smagsdidaktik

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

Hvordan kan børn anvende smag i deres læring? Hvad kan smag bidrage med i undervisningen, og hvordan udvikler børn deres smag? Artiklen giver indblik i, hvordan smag kan indgå i undervisningssammenhæng.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2020
UdgiverEMU.dk
StatusUdgivet - 2020
  • Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed

    Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)

    20/12/1831/12/20

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Citationsformater