Projekter pr. år
Abstract
Hvordan kan børn anvende smag i deres læring? Hvad kan smag bidrage med i undervisningen, og hvordan udvikler børn deres smag? Artiklen giver indblik i, hvordan smag kan indgå i undervisningssammenhæng.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2020 |
Udgiver | EMU.dk |
Status | Udgivet - 2020 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Kompetenceudviklingsindsatsen Maddannelse, Måltider og Sundhed
Nielsen, M. K. (Projektleder), Schneider, M. (Projektleder), Damsgaard, C. (Projektdeltager), Greffel Frerks, C. (Projektdeltager), Habekost, E. R. (Projektdeltager), Terkelsen, C. (Projektdeltager), Iversen, D. C. Z. (Projektdeltager), Steiner, M. (Projektdeltager), Ruge, D. (Projektdeltager), Auning, M. N. R. (Projektdeltager), Kamstrup, K. (Projektdeltager) & Lauridsen, A. (Projektdeltager)
20/12/18 → 31/12/20
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation