Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Food and Society Proceedings : Cardiff 27-28th june 2019 |
Redaktører | Adriana Snae, Claire Haven-Tang, Darryl Gibbs, Caroline Ritchie |
Antal sider | 9 |
Forlag | CardiffMet |
Publikationsdato | 26 jun. 2019 |
Sider | 44-52 |
ISBN (Trykt) | 978-1-9161563-0-2 |
Status | Udgivet - 26 jun. 2019 |
Begivenhed | International Conference of Culinary Art and Sciences - Wales, Cardiff, Storbritannien Varighed: 26 mar. 2019 → 28 mar. 2019 Konferencens nummer: 11 https://www.cardiffmet.ac.uk/management/research/wctr/ICCAS2019/Pages/default.aspx |
Konference
Konference | International Conference of Culinary Art and Sciences |
---|---|
Nummer | 11 |
Lokation | Wales |
Land/Område | Storbritannien |
By | Cardiff |
Periode | 26/03/19 → 28/03/19 |
Internetadresse |
Emneord
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Operation Morgenduft - Dynamiske værtskaber og værtskabende efter/videre uddannelser
Kristensen, N. H. (Projektdeltager), Ute Walter (Projektdeltager), Maltesen, T. (Projektdeltager), Kristrensen, H. V. (Projektdeltager), Sørensen, H. H. (Projektdeltager), Andersen, E. F. (Projektdeltager), Justesen, L. (Projektleder), Beck, A. M. (Projektdeltager), Kristensen, S. T. (Projektdeltager), Mahler, K. H. (Projektdeltager), Overgaard, S. S. (Projektdeltager), Mortensen, B. J. (Projektdeltager), Kiy, N. (Projektdeltager), Andersen, M. C. (Projektdeltager) & Villadsen, M. L. (Projektdeltager)
01/06/18 → 30/06/22
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
Aktiviteter
- 1 Konference
-
International Conference of Culinary Art and Sciences
Didde Serup, P. (Oplægsholder), Justesen, L. (Oplægsholder) & Sørensen, H. H. (Deltager)
25 jun. 2019 → 28 jun. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Konference