Tværprofessionelle perspektiver på kostvejledning

Margrete Elisabet Meldgaard

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Abstract

Kapitlet sætter fokus på betydningen af samarbejde mellem forskellige professioner, den betydning samarbejdet kan have for såvel den professionelle som borger/patient - især i komplekse situationer. Der ses på forskellige måder at samarbejde på på tværs af professioner og hvilke krav det stiller til egen fagidentitet, villighed til videndeling og de roller man kan have i forskellige tværfaglige sammenhænge.
OriginalsprogDansk
TitelKostvejledning : teorier, metoder og perspektiver
RedaktørerLenette Nielsen
Antal sider15
UdgivelsesstedKbh.
ForlagMunksgaard
Publikationsdato2016
Sider267 - 281
ISBN (Trykt)978-87-628-1374-8
StatusUdgivet - 2016

Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning
  • kostvejledning
  • professionsidentitet
  • tværprofessionalitet

Citationsformater