Renover Prisen 2013 (External organisation)

  • Grith Bech-Nielsen (Member)

Activity: Membership typesMember of committee/council

Description

RENOVER prisen 2013 er en pris der uddeles af Realdania og GI. Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser. Det vil Realdania og GI lave om på med RENOVER Prisen 2013. Faktum er, at god renovering ikke blot forlænger levetiden for bygninger; det har også en positiv betydning for både livskvaliteten, klimaet og samfundsøkonomien.

Med RENOVER prisen 2013 ønsker Realdania og GI at sætte fokus på alle de positive følgevirkninger, der er af god renovering og at give renovering den plads og status, den fortjener.
PRISEN BELØNNER HELE PROJEKTET
RENOVER prisen adskiller sig ikke kun fra andre byggepriser ved at belønne renovering frem for nybyggeri. Den er også særegen, idet den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder.

RENOVER prisen er en pris til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere. Prisen har også fokus på at de renoverede bygninger skal være funktionelle og opleves positivt af brugerne. På den måde betoner prisen både vigtigheden af tværfagligt samarbejde og brugernes oplevelse.Medlem af Valgkollegiet til Renover Prisen 2013

Affiliation of the committee/council: Realdania
Period1 Feb 20135 Sept 2013
Held atRenover Prisen 2013

Keywords

  • architecture
  • construction