Absalon - Psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område

  Organisation profile

  Organisation profile

  Forskningsmiljøet ‘Psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område” adresserer socialt arbejde med mennesker, der har psykiatriske, psykiske og psykosociale vanskeligheder.

  Ambitionen i forskningsmiljøet er rettet mod at løse aktuelle samfunds- og praksisudfordringer nationalt og regionalt på psykiatri og handicapområdet med børn, unge og voksne inden for det socialfaglige område.

  I vores projekter arbejder vi tværfagligt med afsæt i forskellige aktørers (fagprofessionelle, borgere og frivillige) mangfoldige erfaringer, oplevelser og behov, med henblik på at skabe, formidle og omsætte viden til professions-, uddannelses- og forskningsfeltet.

  Vi skaber praksisnære forskningsbidrag til løsningen af aktuelle og presserende regionale og nationale udfordringer inden for det socialfaglige felt og altid i tæt samarbejde med aktører i det sociale felt.

  Programmet ledes af docent Cecilie Kolonda Moesby-Jensen 

  Fingerprint

  Dive into the research topics where Absalon - Psykiatri, handicap og psykisk mistrivsel på det sociale område is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

  Collaborations and top research areas from the last five years

  Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or