• Phone6318 3700
  • Postal addressShow on map

    Niels Bohrs Allé 1

    5230 Odense M

Organisation profile

Organisation profile

Bioanalytikeruddannelsen har fokus på at træne de studerende til at udføre og kvalitetssikre laboratorieanalyser, blodprøvetagning og undersøgelser samt at fortolke og formidle resultaterne. Arbejdsopgaverne er centrale for diagnostik og behandling af sygdomme og foregår i samarbejde med læger og andre sundhedsprofessionelle med fokus på patienten, så der leveres rette svar til rette tid. Der er også fokus på det professionelle møde med patienter og pårørende ved blodprøvetagning og forskellige undersøgelser.

Gennem uddannelsen udvikler Bioanalytikerstuderende en dybdegående forståelse for de biologiske processer der forgår i kroppens samt, hvordan vi kan benytte forskellige kemiske og fysiske processer til at undersøge disse. De studerende lærer at forstå og betjene højteknologisk analyseudstyr, der i forskelligt omfang kan være baseret på AI og kan varierer fra at være manuelt betjent til at være fuldt automatiseret. Bioanalytikeruddannelsen klæder desuden de studerende på til at kunne være aktive i udvikling og forskning inden for professionen og sundhedsvæsnet.

Fingerprint

Dive into the research topics where Bioanalytikeruddannelsen is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or