Projects per year
Fingerprint
Collaborations and top research areas from the last five years
Profiles
-
Grøntsagsmagi. Kreative forløb i daginstitutioner, der fremmer børns smagspræferencer for grøntsager og udvider institutionens madkultur i en grønnere retning
Byskov, L. H. (Principle researcher), Boysen, M. S. W. (Co-researcher), Hawes, N. W. (Co-researcher), Bechmann, N. B. (Co-researcher), Aaslyng, M. A. D. (Co-researcher), Dethlefsen, S. L. (Co-researcher) & Nielsen, R. H. (Co-researcher)
01/10/24 → 01/10/27
Project: Research
-
FAVA-FERM: PhD-projekt: Fermentering af hestebønner for at optimere den sensoriske kvalitet og sundhed
Martin, M. S. (Principle researcher)
01/06/24 → 31/05/27
Project: Research
-
Borgere med type 2-diabetes tilknyttet ældrepleje – udvikling af personaer til udvikling af diabetesomsorgen
Hansen, T. E. A. (Principle researcher), Dynesen, A. W. (Co-researcher), Aaslyng, M. A. D. (Co-researcher), Bentz, H. H. (Co-researcher), Lindahl-Jacobsen, L. E. (Co-researcher) & Lehn, S. F. (Co-researcher)
Steno Diabetes Center Sjælland
15/05/24 → 31/05/25
Project: Research
-
Faba bean tempeh: The effects of fermentation and cooking on protein nutritional quality and sensory quality
Thulesen, L. H., Duque-Estrada, P., Zhang, L., Martin, M. S., Aaslyng, M. A. D. & Petersen, I. L., 2025, In: Food Chemistry Advances. 6, March, 11 p., 100894.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Open Access -
Health-promoting physical activities for refugees from Syria: physiotherapists’ clinical reasoning
Lindahl, M. P., Andersen, S., Rafn, A. V., Rafn, J., Præstegaard, J., Sønderskov, A. J. & Nielsen, N. O., 2025, In: Physiotherapy theory and practice. 41, 3, 15 p.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Open Access -
Mad, måltider og ernæring
Christoffersen, T., 7 Jan 2025, Ældre og aldring: gerontologiske og geriatriske perspektiver inden for ergoterapi, fysioterapi og sygepleje. Andresen, M., Lindahl, M. & Østergaard Steenfeldt, V. (eds.). Gad, p. 99 129 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Contribution to book/anthology › Education
-
Diabetesmadkassen
Dynesen, A. W. (Introductory speaker)
4 Apr 2025Activity: Talk or presentation types › Lecture or presentation
-
Kan forarbejdning gøre et produkt sundere?
Aaslyng, M. A. D. (Introductory speaker)
19 Jan 2025Activity: Talk or presentation types › Lecture or presentation
-
Research seminare
Harsløf, L. J. (Introductory speaker)
21 Oct 2024 → 27 Oct 2024Activity: Talk or presentation types › Lecture or presentation
Prizes
Press/Media
-
-
Ernæringsekspert glæder sig over forsøg: - Jeg må indrømme, at det ikke altid er en fornøjelse at smøre madpakker
22/11/24 → 23/11/24
9 items of Media coverage
Press/Media: Press / Media
-
Rammer hylderne næste år: Nye økologiske planteproteiner er lige så sunde som kød og mætter mere
22/11/24
1 item of Media coverage
Press/Media: Press / Media