• Phone6318 3700
  • Postal addressShow on map

    Niels Bohrs Allé 1

    5230 Odense M

Organisation profile

Organisation profile

Fysioterapeutuddannelsen i Odense uddanner kommende fysioterapeuter til at arbejde med en bred vifte af udfordringer, der kan påvirke menneskers trivsel, bevægelses- eller funktionsevne. Dette kan ex. omfatte ryg- og ledproblemer, kroniske sygdomme, og mental trivsel. Fysioterapeutuddannelsen uddanner morgendagens fysioterapeuter til at spille en central rolle i forebyggelse, sundhedsfremme og rehabilitering, med det formål at forbedre menneskers livskvalitet.

Forskere tilknyttet Fysioterapeutuddannelsen bidrager med forskning til et bedre sundhedsvæsen, og for at borgere/patienter får flere gode leveår. Ved at forske sikres at uddannelsen kontinuerligt bygger på faglig viden af høj kvalitet, og at undervisere, studerende og dimittender kan bidrage med relevant faglig viden og tilsvarende kompetencer i en sundhedsfaglig praksis.

Fingerprint

Dive into the research topics where Fysioterapeutuddannelsen is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or