University College of Nothern Denmark

  • Postal addressShow on map

   Selma Lagerløfs Vej 2

   9220 Aalborg Øst

  Organization profile

  Organisation profile

  Om UCN
  Professionshøjskolen UCN er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Vi udvikler og udbyder praksisnær videregående uddannelse, efteruddannelse og forskning.

  UCN er forankret i Nordjylland og er en af regionens største videregående uddannelsesinstitutioner med faciliteter i både Aalborg, Hjørring og Thisted. Vores udbud dækker korte og mellemlange videregående uddannelser inden for pædagogik, business, sundhed og teknologi.

  Viden, færdigheder og kompetencer til en ny tid
  UCN er en regionalt forankret praksisnær vidensinstitution, der med nationalt og internationalt udsyn uddanner og danner de professionelle, som nu og i fremtiden skal skabe bæredygtig vækst og velfærd.

  Sammen med professioner og erhverv skaber UCN en særlig læring, viden og innovation, der er nødvendig for, at studerende, virksomheder og institutioner kan og tør handle reflekteret i de dilemmaer, udfordringer og muligheder, som følger af teknologiske og samfundsmæssige forandringer.

  Forskning

  Forskningen ved UCN er forankret i 4 forskningscentre:

  In- og eksklusion i pædagogisk praksis

  Industriel digital transformation

  Sundhed og anvendt teknologi

  Muskoskeletal sundhed og fysisk aktivitet

  Fingerprint

  Dive into the research topics where University College of Nothern Denmark is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

  Network

  Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or