• Postal addressShow on map

    Niels Bohrs Allé 1

    5230 Odense M

Organisation profile

Organisation profile

Radiografuddannelsen bygger bro mellem mennesker og avancerede teknologier. På radiografuddannelsen kan man dyrke passion for højteknologi og gøre en forskel for andres liv. Uddannelsen har et skarpt blik på afgørende detaljer for sygdomstegn og behandling, da radiografens undersøgelser af kroppens indre er med til at levere den nødvendige viden, som lægerne skal bruge til at stille en diagnose og vælge den rette behandling. Radiografer uddannes til at møde patienter med alt fra brækkede knogler eller hjerteproblemer til meget komplicerede kræftforløb, og de arbejder primært indenfor en af de tre specialeområder: Radiologi, Stråleterapi eller Nuklearmedicin. Gennem udredning, diagnostik og behandling spiller radiografen en væsentlig rolle i at optimere de teknologiske muligheder til gavn for den enkelte patient og førende til bedre diagnostiske resultater eller behandling.

 

Forskere tilknyttet Radiografuddannelsen bidrager med forskning til at sikre patienterne ift. den risici der kan være koblet til udredning, diagnostik og behandling, og for at borgere/patienter får flere gode leveår. Ved at forske sikres at uddannelsen kontinuerligt bygger på faglig viden af høj kvalitet, og at undervisere, studerende og dimittender kan bidrage med relevant faglig viden og tilsvarende kompetencer i en sundhedsfaglig praksis.

Fingerprint

Dive into the research topics where Radiografuddannelsen is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or