University College Absalon

Organisation profile

Organisation profile

Professionshøjskolen Absalon er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Vi uddanner fremtidens lærere, pædagoger, sygeplejersker, ingeniører, socialrådgivere og mange flere.

I Region Sjælland udbyder Absalon de fleste af regionens mellemlange videregående uddannelser - også kaldet professionsbacheloruddannelser. Vores uddannelser er tæt forbundet med en praktisk virkelighed, fordi de er tæt knyttet til de professioner, vi uddanner til - både gennem praktikordninger og i udviklingen af uddannelsernes indhold. Men også gennem praksisnær forskning, udvikling og videreuddannelse.

På en professionshøjskole bliver man professionel. Med alt, hvad der ligger af kompetence, forberedelse og faglighed i det begreb. Men man bliver også en god kollega, fordi man lærer i - og af - et tæt fællesskab.

Forskning og Udvikling på Professionshøjskolen Absalon

Professionshøjskolen Absalon uddanner til job i både den offentlige og private sektor – job som har en stor betydning for det enkelte menneske og for samfundet som helhed, og som samtidig er i hastig forandring. Forskning på Professionshøjskolen Absalon skal bidrage til at styrke vores nyuddannedes viden og kompetencer. Det skal udvikle praksis i de professioner og erhverv, vi uddanner til. 

Vores forsknings- og udviklingsaktiviteter er centrale i realisering af Absalons strategi om at bidrage til velfærd og vækst i Region Sjælland gennem stærke faglige samspil mellem uddannelser og forskning med studerende og aftagere i centrum.

Absalons forskning og udvikling er organiseret i forskningsmiljøer, der er forankret sammen med vores uddannelser i syv faglige centre. På den måde sikrer vi den tætte kobling mellem vores forsknings- og uddannelsesaktiviteter, som er en central forudsætning for, at vi kan realisere vores strategiske målsætninger. 

Forskningsmiljøer:

Fingerprint

Dive into the research topics where University College Absalon is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or