University College South Denmark

Organisation profile

Organisation profile

UC SYD er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland. En vigtig vidensinstitution, et samlingspunkt for landsdelen. Vi har 13 professionsbacheloruddannelser, en erhvervsuddannelse og to erhvervsakademiuddannelse. Vi udbyder en lang række videreuddannelser og bedriver udvikling og forskning inden for pædagogik, sundhed, og samfundsfag. Center for undervisningsmidler hjælper områdets skoler med kurser og materialer.

UC SYD har omkring 5.000 studerende på grunduddannelserne, heraf 600 internationale, 2.500 på videreuddannelserne og mere end 600 medarbejdere fordelt på fire campusser.

Fra Esbjerg til Kolding, fra Haderslev til Aabenraa og nu også i Tønder, er vi til stede med specialiserede, tværfaglige uddannelsescentre og forskningsmiljøer. Vi ligger midt i smuk natur, nær jobs og gode studieboliger i byer, hvor du kan leve, mens du læser. 

Forskning

Vi forsker i velfærdsprofessionernes udfordringer og muligheder. I samarbejde med praksis skaber vi ny viden, der gør lærere, pædagoger, sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgivere og vores professionsstuderende dygtigere.

Forskningsprogrammer

Fingerprint

Dive into the research topics where University College South Denmark is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or