• Postal addressShow on map

    Niels Bohrs Allé 1

    5230 Odense M

Organisation profile

Organisation profile

Forskningsprogrammer

Forskningsindsatsen er organiseret i 4 programmer

Kommunal forvaltning og praksis: Programmet er optaget af relationen mellem det kommunale, velfærdsprofessionelle arbejde, de ledelsesmæssige og politiske strukturer og systemer og borgerens rolle og handlemuligheder.

Inklusion og hverdagsliv: Programmet har fokus på det tværprofessionelle samarbejde om at understøtte, at børn, unge og voksne i udsatte positioner kan opnå lige muligheder for at tage del i velfærdssamfundets institutioner.

Resiliens: Resiliens handler om at klare sig godt på trods af risiko og belastning. Forskningsprogrammet prioriterer aktiviteter og netværk inden for resiliensområdet.

Ledelse: Forskningsprogrammet tager udgangspunkt i en forståelse af ledelse som processer, hvor man øver indflydelse på andre med henblik på at skabe fælles forståelse om, hvad der skal gøres og hvordan, og processer som fremmer individuelle og kollektive anstrengelser for at nå fælles mål.

Fingerprint

Dive into the research topics where Anvendt Velfærdsforskning is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or