Anne Mette Buus

Anne Mette Buus

Ph.d., Koordinator forskning og udvikling, pædagoguddannelsen, Lektor, Forsker ved Videncenter for Pædagogik og Dannelse

20102023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg forsker og underviser i pædagogik som en praksis, der skabes i møder mellem individer, institutioner og politiske målsætninger.

Jeg forsker i dagtilbudspædagogik -  især med fokus på  forholdet mellem hverdagsliv og policyinitiativer, metoder, evidens, børneperspektiver, vidensformer i pædagogisk arbejde.

Jeg underviser og vejleder bredt i pædagogiske, videnskabsteoretiske og metodiske emner og tematikker og har undervisnings- og vejledningserfaring fra kandidatuddannelse, masteruddannelse, diplomuddannelse og professionsbacheloruddannelse. Jeg har endvidere erfaringer med ledelse af forsknings- og udviklingsprojekter og konsulentarbejde inden for daginstitutionsområdet.

 

Competences

Project management: Several years of experience

Work areas

Forskning

Udviklingsarbejde

Undervisning


Education/Academic qualification

Cand. mag., Pædagogik og historie, Roskilde University

19942002

Award Date: 20 Jun 2002

Ph.d., Viden der virker. En etnografisk undersøgelse af forbindelser mellem småbørnspædagogik og evidensbaseret metode, Aarhus University

… → 2019

Master Program, Lifelong Learning, Leiden University, PLATO

1999

Positions

Guest Reseacher, Norwegian Centre for Child Research

Mar 2016May 2016

Ph.d. stipendiat, Aarhus University

20132019

Keywords

  • educational science

Fingerprint

Dive into the research topics where Anne Mette Buus is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles