If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research and development areas

- 2013: Aktør i et aktionsforskningsprojekt omhandlende udvikling af en model for samarbejde mellem bibliotek og fakultet - et implementeringprojekt styret af Bønløkke M, Kobow E, Kristensen AK fra Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg og Biblioteket Campus Silkeborg

- 2014: Igangsætning af et projekt omkring anvendelse af video til klinisk eksamen. Jeg var grundet barsel udelukkende med til den indledende litteraturundersøgelse, diskussion med kliniske vejledere, samt udarbejdelse af projektbeskrivelse. Projektet blev gennemført og færdiggjort af Nielsen K. H. og Andersen A.B.T fra Sygeplejerskeuddannelsen Silkeborg i 2015.

- 2016: Pilotprojekt tilknyttet VIA Center for Sundhedsfremme og Rehabilitering omkring Restitution i eget hjem - tværsketorielle overgange. En kvalitativ undersøgelse af hjemmesygeplejerskers oplevelse af de udfordringer de står over for i plejen af ældre kronisk syge borgere der udskrives fra hospitalet til restitution i eget hjem samt hvilke kompetencer de efterspørger i forbindelse dermed

- 2018-2019: Projektmedarbejder på projektet ”Careers in action” i VIA Sundhed. Formålet med projektet er at igangsætte initeativer uddannelsen igennem, hvor fokus er på at udvikle de studerendes innovative og entreprenøelle kompetencer, samtidig med de studerende bliver bevidste om hvordan de kan målrette deres uddannelse mod de muligheder professionen rummer.

-2021-2022: Projektmedarbejder i Projekt Bedre Overgange mellem teoratisk og klinisk undervisning i VIA Sygeplejerskeuddannelsen. Jeg indgik i gruppen der havde fokus på hvilke initiativer der kunne sættes i gang i Simulationsbaseret undervisning. Her udvalgte vi prøvehandlingen "Mit Kittelkort", som blev afprøvet først på et udbud, og som nu implementeres på alle udbudssteder i VIA Sygeplejerskeuddannelsen fra efteråret 2023.

- 2022-2023: Videnmedarbejder i Program for organisation, koordination og borgerinddragelse i Forskningscenter for ledelse, organisation og samfund. Jeg indgik i en gruppe der arbejdede med udarbejdselsen af et arbejdspapir som tydeliggjorde "the consequences of artificial intelligence (AI) for street-level bureaucrats". Det blev tydeligt at der var flere områder der kan undersøges nærmere, hvilket gav anledning til at undersøge brugen af algoritmer i sygeplejen nærmere.

2024: Udarbejdelse af et review om: How the use of algorithms in nursing effect the nurse-patient relationship: A scooping review.

Teaching

Sygeplejefaget herunder:

- Sår og sårpleje

- Grundlægende sygepleje herunder observation og vurdering af kroppen med fokus på respiration og cirkulation

- Naturlig og professionel omsorg

- Kvalitet i patientforløb

- Akut og kritisk sygepleje

Work areas

- 2013-2022: Proceskonsulent i studentervæksthuset på Campus Silkeborg

- Tilknyttet som underviser i primær sektor på sygeplejerskeuddannelsens 2, 3, 4 og 6 semester

 

Competences

Linguistic competences:
Language: Danish
Level: Native speaker
Language: English
Level: Experienced
Language: Norwegian
Level: Negotiation level
Language: Swedish
Level: Negotiation level
Language: German
Level: Negotiation level

Education/Academic qualification

Cand.Cur, Kandidat i Sygepleje

1 Sept 200920 Jun 2011

Award Date: 20 Jun 2011

Professionsbachelor i Sygepleje, Sygeplejerske

1 Sept 200523 Jan 2009

Award Date: 23 Jan 2009

Positions

Hjemmesygeplejerske, Aarhus Kommune

1 Sept 201130 Sept 2012

Sygeplejerske, afd. L2/KVA, Aarhus Univeristy Hospital

1 Feb 20091 Aug 2011

Keywords

  • disease, health science and nursing

Fingerprint

Dive into the research topics where Cecilia Lykke Deleuran is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or