Celine Rigmor Louise Ferot

Celine Rigmor Louise Ferot

Cand. pæd. soc., Lærer fra Den frie Lærerskole, Master of Learning Processes, specializing in Didactics and Professionalisation (MLP).

20172023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg er optaget af leg,kreativitet og livsduelighed sammen med medejerskab, motivation og formativ feedback som centrale elementer i undervisningen.

Den dialogiske pædagogik står overordnet som et fokus, hvorfor områder som PBL ( projekt og problembaseret undervisning) , tværfaglig undervisning, gruppeprocesser og åbne designprocesser er noget af det jeg arbejder med. 

Jeg er fagkonsulent for dansk på mellemtrin og udskoling, med særligt henblik på innovation og entreprenørskab, og almen konsulent for Innovation og entreprenørskab. Her arbejder jeg en del med 21. skills med åbne sekvenser, designprocesser med og uden inddragelse af teknologier,men altid med fokus på elevens medejerskab, lærere, pædagoger og ledelses ønske om kulturforandringsprocesser og frem mod et demokratisk og samskabende fællesskab.  

Konkret afholder jeg kurser og forløb på de enkelte skoler om ovenstående, arrangerer Erasmus KA1 og KA2 projekter og gennemfører vidensrejser til Norge med fokus på dialogisk undervisning og formativ feedback. 

 

Education/Academic qualification

Arts, Master, Technology Comprehension in a practice-oriented context, Aalborg University

20 Jan 202120 Jan 2023

Award Date: 20 Jan 2023

Cand.pæd.soc, cand. pæd .soc, forandringsledelse og resiliens. Hvordan lede selvledelse ?, The Danish University of Education

Award Date: 1 Aug 2012

Den frie lærerskole, ollerup

Award Date: 1 Jul 2007

Keywords

  • schools, courses and institutions

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or