If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg har mange års erfaring med læreruddannelse og efteruddannelse af lærere på folkeskoleområdet. Jeg har undervist lærerstuderende i undervisningsfagene fysik/kemi og natur og teknologi, specialiseringsmoduler, samt lavet efteruddannelseskurser for folkeskolelærere både i Danmark (fx KiU, sikkerhedskurser og PD) og Norge. 

 

Competences

Linguistic competences:
Language: Norwegian
Level: Native speaker
Language: Danish
Level: Negotiation level
Language: English
Level: Negotiation level

Organisational unit competences:
Project management: Several years of experience
Networking: Some experience
Fundraising: Some experience

Research and development areas

  • Jeg har bred erfaring med Europæiske uddannelsesprojekter. Jeg har være hoved- og medforfatter på tre godkendte ansøgninger som lead partner til EU under rammeprogrammerne Minerva (Molekult); Leonardo da Vinci (Datalogging in science education) og Erasmus + (Augmentet reality in science education). Jeg har været projektleder på Datalogging in science edcuation og national projektleder på PhenoloGIT og Ocean Connection (Erasmus +), samt projektmedarbejder på Augmentet reality in science education.  
  • Jeg har bred erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver inden for digitale teknologier og læring. Jeg har deltaget i FoU-projekter med hovedfokus på digitale teknologier og læring (fx Datalogging in science, Augmentet reality in science education, PhenoloGIT,  Ocean connection, Demonstrationsskoleprojektet, Vitenprogrammet) og modelleringskompetence, samt koblingen mellem læreruddannelsens undervisningsfag, LG og praktik. 
  • Jeg kan undervise og vejlede indenfor naturfagsdidaktik. Jeg har vejledt et stort antal bacheloropgaver inden for diverse områder af naturfagsdidaktik og undervist på PD-kurser for naturfagsvejledere
  • Jeg kan varetage udviklingsopgaver af forskellig art. Jeg har deltaget i diverse udviklingsopgaver på opdrag fra eksterne samarbejdspartner.
  • Jeg kan bedrive naturfagsdidaktisk forskning. Metodisk har jeg arbejde både med kvalitative og kvantitative værktøjer og forskningstilgange. Jeg har fx lang erfaring med SurveyXact og erfaring med videoanalyse i IrisConnect.

Education/Academic qualification

Cand.Scient, University of Oslo

Award Date: 21 Oct 1997

Praktisk-pedagogisk eksamen, University of Oslo

Award Date: 9 Feb 1993

Fingerprint

Dive into the research topics where Harald Brandt is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles