No photo of Joy Tanja Fonseca
20162018

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg har i de sidste 18 år arbejdet professionelt med beklædning og design; som underviser og som designer med selvstændig virksomhed. Jeg har store håndværks- og designkompetencer, elsker godt håndværk og har undervisningserfaring fra en række forskellige steder her i blandt De Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, hvor jeg har arbejdet som værkstedsleder og timelærer. Jeg er en udadvendt person, nysgerrig og med en god portion humor.

Jeg er kreativ og god til at inspirere og motivere andre og trives bedst i et kreativt miljø med mange forskelligartede opgaver og projekter, hvor jeg prioriterer samarbejde og fagligsparring højt.

 

Competences

I 2018 blev jeg lektorbedømt hvor hele mit fokus har været kreativitet og designbaseret undervisning og læring, hvor jeg som en del af min anmodning varetog sammen med min Kollega Sidsel Post et undervisningsforløb i Håndværk og design. Jeg har mange års erfaring med at arbejde med værkstedet som centrum. Her arbejdes der med en didatik der bevæger sig mellem praksis og teori. Hånd, ånd og praksis fortælles materiale, håndværk, design og innovation.

Teaching

Til daglig har jeg mit virke på Tektilformidleruddannelsen, her varetager jeg det store tekstilefag beklædning. Jeg underviser i idéudvikling og designprocesser forankret i et eksperimenterende praksisarbejde, fra ide frem til færdige produkter, med sammenhænge til hvordan det kan bruges i formidling og undervisnings sammenhænge. Jeg har mange års erfaring med værkstedet som omdrejningspunkt i min undervisning. 

 

 

Work areas

Jeg underviser i ideudvikling og designproceser fra ide til færdig tekstile produkter, formgivning, beklædnings konstruktion, tegning og skitsen som redskab. 

Fingerprint

Dive into the research topics where Joy Tanja Fonseca is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles