Lene Bech Hansen

cand.scient., biologi

20002022

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Har undervist på sygeplejerskeuddannelsen siden 1998 - bl.a. på Sygepleje- og Radiografskolen i Herlev og i Absalon, og siden 1.8.17 er jeg tilbage på Københavns Professionshøjskole.

I Absalon var jeg tilknyttet e-læringsuddannelsen og har således en stor interesse for digital læring. Jeg har bl.a. udviklet digitalt undervisningsmateriale til læringssitet Highlight.dk og app'en HPH-Quiz. Jeg er medforfatter til lærebøgerne 'Mikrobiologi - Hånden på hjertet', 3. udgave, og 'Mikrobiologi - en grundbog for sygeplejestuderende' og har redigeret lærebogen 'Biokemi og genetik'.

 

Competences

Language: Danish
Level: Native speaker
Language: English
Level: Experienced
Language: French
Level: Experienced

Work areas

Primære arbejdsområder:

Undervisning i anatomi og fysiologi, biokemi,  sygdomslære, mikrobiologi og sygehushygiejne, farmakologi og lægemiddelregning, på grunduddannelsens 1. studieår.Øvrige arbejdsområder:

Klyngeundervisning og simulationsundervisning, introduktion til kvantitativ analyse, tværfaglig studiecafé, vejledning til og afholdelse af eksamen på 1. semester m.m.

 

Education/Academic qualification

Other, University of Copenhagen

… → 20 Oct 2016

Other, CVU Storkøbenhavn

… → 2004

Other, The Danish University of Education

… → 2001

Other, Dansk Magisterforening

… → 2000

BA, University of Copenhagen

Cand.scient. , University of Copenhagen

Fingerprint

Dive into the research topics where Lene Bech Hansen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles