Manolis Menelaos Marinos

Manolis Menelaos Marinos

Human resource development

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Er lektor ved fysioterapeutuddannelsen i Roskilde. Jeg har praksiserfaring dels fra hospitalsregi og som privatpraktiserende fysioterapeut. Jeg har derudover været tilknyttet forskellige idrætsorganisationer bl.a. Det danske døvelandshold i fodbold. Jag har en Master i Voksenuddannelse (MVO) fra RUC og afsluttet to moduler af Master i sundhedsvidenskab (MHH) fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet som underviser på fysioterapeutuddannelsen siden 1996 og blev ansat som underviser i 1997. Jeg har særlig interesse i vældfærdssamfundets udfordringer og den deraf afledte betydning for professionsidentitet, professionsarbejde, samt måden hvorpå borgeren konstitueres i denne transformationsproces.

Competences

Linguistic competences:
Language: English
Level: Experienced
Language: French
Level: Experienced
Language: Other
Level: Experienced

Work areas

Primære arbejdsområder:
Bacheloruddannelsen i Fysioterapi med særlig fokus på fysioterapeutisk undersøgelse, behandling, klinisk undervisning og videnskabsteori.

Øvrige arbejdsområder:

PAL (professionshøjskolen ABSALON lektorkvalificeringsforløb) 1,2 og 4 modul.                                 Temaer: Læring, voksenlæring, voksendidatik, teori praksis relationer, professionsteori og velfærdsstatens transformationsprocesser.


Diplomuddannelsen: Videnskabsteori, praksisudvikling, kvalitativ metode , professionsidentitet, sygdoms- og sundhedsbegreber, magt og styringsteknologier, Velfærdssamfundets udfordringer.

Education/Academic qualification

Fysioterapeut, Fysioterapeutskolen København

Award Date: 1 Jan 1992

Master of Adult Education and Human Resource Development, Roskilde University

… → 2005

2 moduler på Master i Humanistisk Sundhedsvidenskab MHH, Aarhus University

Positions

Lektor, University College Sjælland - Campus Roskilde

1996 → …