Margit Annie Dall Aaslyng

Margit Annie Dall Aaslyng

ph.d, Docent, Executive master, Leadership and Innovation in Complex Systems

1995 …2023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research and development areas

Margit Dall Aaslyng er ekspert inden for fødevarekvalitet med fokus på både udvikling af nye, og optimering af eksisterende, fødevarer. Målet er sunde, velsmagende fødevarer, og det opnås ved at kombinere en innovativ tilgang til processen med en dybdegående viden om vurdering af kvalitet, såvel sensorisk som instrumentel, samtidig med en fokus på produkternes ernærings- og sundhedsmæssige værdi. Margit har ud over en phd. i fødevarekvalitet en master i innovation.

Forskningsmiljø:
Særlig viden om:
  • Udvikling og optimering af sunde, velsmagende fødevarer
  • Sensorik og forbrugeranalyser
  • Mæthedsstudier
  • Forsøgsdesign og dataanalyse
  • Kød, råvarekvalitet og tilberedning

Keywords

  • health, nutrition and quality of life

Fingerprint

Dive into the research topics where Margit Annie Dall Aaslyng is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles