Personal profile

Presentation

Jeg har arbejdet som fysioterapeut i hospitalssektoren i flere år, heraf syv år med studerende i praktik fra fysioterapeutuddannelsen i Næstved. Mine interesseområder er især det ortopædkirurgiske og neurologiske område samt geriatrien. Indenfor det neurologiske område har jeg beskæftiget med hjernens fantastiske muligheder for udvikling efter sygdom - en udvikling der giver ny viden om rationalet bag genoptræning til hjerneskadede. Min videreuddannelse som Master of Public Health gav mig et grundigt indblik både i kvalitative og kvantitative videnskabelige metoder, og jeg har siden erhvervet mig forskningserfaring med begge metodetilgange. Jeg har i løbet at mine mange år som underviser deltaget i og selv igangsat og gennemført forskningsprojekter, hvor jeg hhv. har arbejdet med patienter med følger af blodprop samt patienter med knoglebrud. Kvalitetsudvikling både ud fra et fagligt perspektiv og ud fra et brugerperspektiv har altid interesseret mig, da jeg mener, at den bedste kvalitet skabes ved at forene det bedste af de to. Hvordan der opnås god kvalitet kan undersøges gennem både kvalitative og kvantitative metoder, og det er vigtigt for mig at kunne benytte mig af begge dele alt efter den aktuelle undren, der giver anledning til forskningsprojekter.

Competences

Linguistic competences:
Language: English and German
Level: Negotiation level

Organisational unit competences:
Project management: Several years of experience
Fundraising: Some experience
Administration: Some experience
Management: Some experience

Work areas

Primære arbejdsområder:
Bachelorforløbet - undervisning i fysioterapi og manuel undersøgelse og behandling samt vejledning på alle semestre. Særligt interesseområde er menneske, sundhed og samfund, herunder velfærdsteknologi og tværprofessionelt samarbejde. Herunder også sundhedsøkonomi, epidemiologi, kvalitetsudvikling, sundhedsøkonomi , videnskabsteori og videnskabelige metoder herunder statistik.

Øvrige arbejdsområder:
På Diplomuddannelsen Undervisning i videnskabelig metode Vejledning

Education/Academic qualification

Master of Public Health, University of Copenhagen

Award Date: 1 Jan 2000

Forebyggelse og Sundhedsfremme, eksternt kursus MPH-uddannelsen, University of Copenhagen

Award Date: 1 Jan 1997

Fysioterapeut, Fysioterapeutskolen, København

Award Date: 1 Jan 1979

Other, UNI-C

… → 2004

Positions

Instruktionsfysioterapeut, Amtssygehuset Roskilde

19831990

Fysioterapeut, Amtssygehuset Roskilde

19811983

Fysioterapeut, Københavns Kommunehospital

19791981

Keywords

  • prevention
  • documentation
  • quantitative method
  • physiotherapy
  • lifestyle
  • apoplexia
  • validation

Fingerprint

Dive into the research topics where Marianne Pia Lindahl is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles