No photo of Mette Marie Høy-Hansen
20232023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg kan som underviser tilbyde en faglig stærk og engageret underviser, som lægger stor vægt på at skabe de bedste forudsætninger for læring, hvor klare retningslinjer, realistiske krav og dialog kan skabe potentiale for aktive studerende og et godt læringsmiljø.

Jeg er cand.scient.adm’er fra RUC og har stor indsigt i samfundsfaglige og socialpolitiske forhold og har det sidste år undervist på pædagoguddannelsen, Nordsjælland og Sydhavn, og har fået erfaringer med at undervise i flere forskellige undervisningsformer blandt andet: e-learning, holdundervisning og vejledning.

I min undeervisning gør jeg meget ud af, at de studerende får mulighed for at arbejde med praksiserfaringer og for eksempel cases. Her kan de studerende arbejde tværfagligt, teoretisk og praksisnært og disse elementer er centrale for mig.

 

Jeg har i forbindelse med mit speciale særlig indsigt i den ny folkeskolereform, hvilket gør det muligt for mig at undervise inden for specialiseringsdelen: ’skole- og fritidspædagogik’ og jeg ser potentialer og udfordringer  i samarbejdet mellem pædagoger og lærere, som kan bruges aktivt i min undervisning.

 Undervisningsoplysninger:

Jeg underviser primært på modulerne; IIS, E, F, G (skole/fritid)  


Work areas

Skolereform, tværprofessionelt arbejde, samfund, institution, organisation og kultur.


Education/Academic qualification

Cand.scient.adm ved Roskilde Universitet, Forvaltning , Roskilde University

Award Date: 1 Jan 2014

Udvekslingsophold ved University of Ireland, Maynooth, University of Ireland, Maynooth

Award Date: 1 Jan 2012

BSc. i Offentlig Administration ved Roskilde Universitet, Roskilde University

Award Date: 1 Jan 2010

Fingerprint

Dive into the research topics where Mette Marie Høy-Hansen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles