Miriam Dimsits
20152023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research and development areas

Jeg er lektor i VIA, EVU ungdomsuddannelse, erhvervspædagogik og vejledning, hvor jeg er primær underviser på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning.

Jeg laver uddannelsesaktiviteter internt i VIAs egne undervisningsmiljøer, og uden for VIA for bl.a. ungdomsuddannelserne, kommunale og statslige vejledningsenheder, universiteterne, Højskole- og Efterskoleforeningen.

Jeg er optaget af vejledningens virke i samspil med temaer som bæredygtighed og social retfærdighed, normkritik og kønsproblematikker i uddannelse og på arbejdsmarked. Jeg har i en årrække beskæftiget mig mentoring og mentorskaber som løftestang for inklusion af udsatte unge og voksne, og som indsats for rekruttering af studerende og medarbejdere i nye lærings-/arbejdsmæssige arenaer.

Jeg har en lang række internationale forskningsrelationer etableret gennem forsknings- og udviklingsprojekter og vidensnetværk. Jeg er fx tilknyttet Erasmus + projektet Exploring Green Guidance som vidensperson og extern evaluator. Jeg er desuden tilknyttet Nationalt Netværk for Forskning i Vejledning.

Fingerprint

Dive into the research topics where Miriam Dimsits is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or