No photo of Nicolai Munksby
20102021

Research activity per year

Personal profile

Presentation

Nicolai er uddannet cand.scient. i marinebiologi og underviser i biologi på læreruddannelsen, hvor han de seneste 15 år har været tilknyttet læreruddannelsens naturfagsmiljø og i særlig grad biologifaget. Han har gennem flere års virke som national formand for biologifaget på læreruddannelsen samt øvrige lokale formandsposter et organisatorisk blik for at skabe fremdrift, sammenhæng og mening på tværs af organisatoriske skel i den fælles opgaveløsning. Endvidere har han flere års erhvervserfaring som projektleder og er uddannet inden for forandringsledelse på CBS.

Nicolai er forfatter til undervisningsmateriale til Gyldendal, Institut for Geogenetik samt Københavns Universitets Skoletjeneste. Dertil har han skrevet fagdidaktisk litteratur for Dafolo på baggrund af mange års interesse og erfaring med brug af it i naturfagsundervisningen. Han har de seneste 4 år været projektleder på et forskningsprojekt omhandlende elevers læring gennem digitale repræsentationsformer af naturvidenskabeligt indhold og med konferencebidrag på såvel nationale som internationale arenaer.

Competences

Project management: Professional
Networking: Professional
Fundraising: Professional
Administration: Professional

Work areas

Undervisning - udviklingsarbejder indenfor naturfagsområdet typisk med fokus på it - efter- og videreuddannelseaktiviteter - arbejdsmiljø

Education/Academic qualification

Cand.Scient., University of Copenhagen

Award Date: 30 Jun 2001

Positions

Lektor, Frederiksberg Seminarium

2008 → …

Adjunkt, Frederiksberg Seminarium

20042008

Ansat, Laborantskolen

20022004

Underviser, HTX

20012002

Keywords

  • it
  • education
  • web 2.0
  • interactive systems
  • action learning

Fingerprint

Dive into the research topics where Nicolai Munksby is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles