No Emil Sjöberg Kampmann

No Emil Sjöberg Kampmann

Lektor & Projektleder, Ph.d.

20092023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg arbejder som forsker, underviser og konsulent

Mit forskningsområde er betingelserne for - og forandringer i kravene til - velfærdsledelse og velfærdsarbejde. Jeg har særligt fokus på børne- og ungeområdet, og er optaget af tematikker som grænsekrydsende samarbejde (ml. lærere-pædagoger, skole-klub/SFO, forvaltning-daginstitution, pædagog-socialrådgivere og daginstitutioner-socialforvaltninger), forandringer i lærer- og pædagogprofessionen samt daginstuítutions- og skolepolitik. Derudover har jeg arbejdet indgående med tillidsbaseret ledelse, ledelse i og af kompleksitet, offentlige styringsparadigmers betydning for velfærdslederes handlerum og ledelse med social kapital.

Jeg underviser på Diplom i Ledelse, hvor jeg dækker grundfag ('Personligt lederskab og forandring', 'Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling' samt 'Organisation, udvikling og samskabelse') samt valgfagene Ledelse med Social kapital og Kvalitetsudviknling, faglig ledelse og evalueringskultur.

Som konsulent er jeg tilknyttet en række udviklingsprojekter på dagtilbudsområdet. Endvidere nyder jeg at være oplægsholder på konferencer eller temadage, hvor jeg formidler egen (og andres) forskning om temaer som er inden for mine komptenceområder.

Education/Academic qualification

Cand.soc (politisk kommunikation og ledelse), Copenhagen Business School

Ph.d. (Forvaltning), Kampen om professionelt arbejde i folkeskolen, Roskilde University

Coachinguddannelse (Rambøll-Attractor)

Positions

Ph.d.-studerende, Roskilde University

1 Jan 201231 Oct 2015

Forskningsassistent, Akademiet for Tillidsbaseret Ledelse, Copenhagen Business School

20102012