If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg er ansat som lektor i Center for Skole & Læring med primære opgaver inden for forskning i vidensmiljøet for digitale læringsmiljøer og didaktisk design. 

I øjeblikket er jeg optaget af faciliterets gamings potentialer i at hjælpe unge der er faldet ud af uddannelsessystemet tilbage. I et samarbejde med forskere på AAU og dygtige undervisere på STUerne ser vi på forskellig måde hvordan gaming kan fungere som resocialiseringsværktøj. 

Min Ph.d. omhandler udfordringer og potentialer ved at bedrive designbaseret forskning i uddannelsesfeltet og diskuterer kritisk centrale begreber inden for design såsom intervention, iterationer, brugerinddragelse og principper. 

Jeg forsker og publicerer desuden løbende bredt i feltet uddannelse og teknologi og har udgivet artikler om MOOCs, læringsplatforme, blended learning og design metodologi. 

Jeg har været ansat i Absalon som underviser i de pædagogiske fag ved læreruddannelsen i Vordingborg, hvor jeg blandt andet var med til at udvikle den Internationale Læreruddannelse (ITEPS), sad i TEMEs referencegruppe, var en del af It-didaktisk udvalg og varetog forskellige koordinerende funktioner i relation til det internationale område blandt andet som Programme Council Member i ITEPS og IPV for indkommende internationale studerende.

Jeg har før det været ansat i National Center for Kompetenceudvikling. Jeg er uddannet Cand. Pæd. Phil. fra DPU og har en professionsbachelor i pædagogik.

Competences

Linguistic competences:
Language: English
Level: Negotiation level
Language: French
Level: Experienced

Work areas

LUG, projektleder delprojekt A GNU, forsker Digital forandringsledelse, proceskonsulent IMODUS, forsker

Education/Academic qualification

Master in Educational Philosophy, The Danish University of Education

Award Date: 1 Jan 2009

Pre-school Teacher, Hovedstadens Pædagogseminarium

Award Date: 1 Jan 2005

Positions

PhD studerende, Aalborg University

1 Sept 2016 → …

Lektor, forsker og projektleder, EducationLab - forskningsprogram for teknologi & uddannelsesdesign

1 Mar 2013 → …

Adjunkt, University College Sjælland - Campus Roskilde

21 Sept 2009 → …

Videnskabelig assistent, The Danish University of Education

2009

Keywords

  • it
  • research
  • educational science
  • teacher education
  • blended learning
  • public school
  • education
  • web 2.0
  • didactics

Fingerprint

Dive into the research topics where Peter Bukovica Gundersen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles