If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Pia er uddannet cand.scient. i matematik og har professionel undervisningserfaring siden 2007. Hun er optaget af at hæve det faglige niveau i matematik i folkeskolen gennem tidlig matematikindsats, uddannelse- og efteruddannelse af matematiklærere. Hun har arbejdet på flere udviklings- og forskningsprojekter senest som projektleder på TMTM - Tidlig Matematikindsats Til Marginalgruppeelever, der undersøger effekten af en tidlig indsats i matematikundervisning gennem kvalitative- og kvantitative forskningsmetoder. Pia er en eftertragtet kursus- og foredragsholder primært inden for problembehandlende matematikundervisning, elever med særlige behov og kompetenceudvikling af fagteams.

Competences

Linguistic competences:
Language: Danish
Level: Native speaker
Language: English
Level: Experienced

Organisational unit competences:
Project management: Some experience
Networking: Some experience

Work areas

Primære arbejdsområder:
Underviser i linjefaget matematik på læreruddannelserne. Projektleder på TMTM - Tidlig Matematikindsats Til Marginalgrupperne.

Øvrige arbejdsområder:
Censor i matematik på læreruddannelserne. Underviser i matematik på specialpædagogik Underviser i EVU: Tidlig matematikindsats, Matematik i indskolingen, Faglig læsning i matematik, Aktionslæring i matematik.

Education/Academic qualification

Cand.scient.

Award Date: 1 Jan 2007

Positions

Lektor, Institut for Skole og Læring

Aug 2011 → …

Adjunkt, Metropol EVU

Aug 2009Aug 2011

Adjunkt, Københavns Dag- og Aftenseminarium

20072009

Fingerprint

Dive into the research topics where Pia Beck Tonnesen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles