Personal profile

Presentation

Jeg er adjunkt ved Center for Pædagogik og uddannet cand.mag i pædagogik samt ph.d. med et projekt om folkeskolens udskoling. I Absalon arbejder jeg med forsknings- og udviklingsopgaver og undervisning. Jeg har bl.a. medvirket i ansøgninger og projekter om overgangen mellem skole og dagtilbud, samspil mellem lokalområde og skole/dagtilbud samt dokumentation af socialpædagogisk praksis. 25 pct. af min tid bruger jeg i regi af Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge (NUBU), som er en forskningssatsning på tværs af de danske professionshøjskoler. 

Undervisningsoplysninger:

Jeg underviser og vejleder på pædagoguddannelsen, særligt på skole-fritidsspecialiseringen. Bl.a. på modulerne ’Professionsviden og forskning’ og 'Børn og unges fællesskaber'. Sammen med forskerkollegaer har jeg været med til at udvikle og afholde bachelorklynger for pædagogstuderende, forskere og vejledere på pædagoguddannelsen.

 

Work areas

Forsknings- og udviklingsprojekter og undervisning på pædagoguddannelsen.

 


Education/Academic qualification

Education, PhD, Classed desire: Reading organizational forms in schools as struggles for value and affective economy, Aarhus University

Award Date: 21 Sept 2017

Educational Science, MA, Læseeksperter i Danmark - mellem lærerprofession, akademia og centralforvaltning, University of Copenhagen

Award Date: 12 Mar 2009

Keywords

  • learning, educational science and teaching
  • schools, courses and institutions
  • children and youth
  • management, organizational development and innovation

Fingerprint

Dive into the research topics where Rikke Brown is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles