Sharmila Maria Holmstrøm Juhlin

Sharmila Maria Holmstrøm Juhlin

Cand. mag. Historie og Minoritetsstudier

20112021

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Competences

Project management: Professional
Networking: Several years of experience
Administration: Professional

Presentation

Som Chefkonsulent og lektor på Københavns Professionshøjskole l'ser jeg en lang række opgaver rettet mod professions- og praksisudvikling indenfor det pædagogiske og socialpædagogiske område. Jeg beskæftiger mig med ledelse af og implementering af projekter og kompetenceudviklingsforløb på 0-18 års området med særligt fokus på o-6 års området og Tidlig Indsats.

Jeg er lektor og udviklingskoordinator i Opvækst, Læring og Trivsel og ansvarlig for diplommodulerne 'Social Inklusion' og 'Forældresamarbejde i dagtilbud og skole'.  

Research and development areas

Participatorisk forskning

Aktionsforskning

Dagtilbud - Ny styrket læreplan og 1000-dages programmet

Tidlig indsats - Tværprofessionelt samarbejde

Udvikling af pædagogisk praksis

Praksisnær kompetenceudvikling

Early literacy uddannelse og praksis

Work areas

Jeg beskæftiger mig med ledelse af projekter og kompetenceudviklingsforløb og implementering af ny viden indenfor det pædagogiske og socialpædagogiske område på 0-18 års området med særligt fokus på det tværprofessionelle samarbejde.

På Københavns Professionshøjskole indgår jeg i tæt samarbejde ,ed Børne- og Undervisningsministeriet og forskellige danske kommuner omkring kompetenceløftsinitiativet om Ny Styrket Læreplan og Barnets første 1000 dage. Specifikt arbejder jeg med Tidlig Indsats og sikrer, at Københavns Professionshøjskoles leverancer afstemmes ift. både Ministeriets formelle krav som som kommunernes lokale behov. Dertil varetager jeg en konsultativ rolle i komnunernes implementeringsarbejde. 

Jeg er særligt optaget af kompetenceudvikling i og med praksis, og hvordan praksisnær viden kan udvikles og forankres i samarbejde med deltagerme. 

Jeg har desuden stor erfaring med administrativ og faglig projektledelse.

 

 

 

Education/Academic qualification

Cand. Mag, i Historie og Minoritetsstudier, University of Copenhagen

Award Date: 1 Oct 2004

Keywords

  • learning, educational science and teaching
  • children and youth
  • education, professions and jobs

Fingerprint

Dive into the research topics where Sharmila Maria Holmstrøm Juhlin is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles