Signe Adrian
20022022

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Lektor i musikundervisning (cand.mag i musik og praktisk formidling). Forhenværende formand for læreruddannelsens musiklærerforening. Organist og korleder. Billedkunstner. Pennefører på UVMs Læseplan & vejledning for hhv Musik 1.-6-klasse & valgfaget.

 

Competences

Linguistic competences:
Language: English
Level: Netgotiation level
Language: Swedish
Level: Experienced

Language: German

Level: ExperiencedOrganisational unit competences:
Networking: More than 20 years of experience

Work areas

Primære arbejdsområder:

Underviser i undervisningsfaget musik og eksaminator ved kompetencemålsprøver i musik, praktik og bachelor på læreruddannelsen, undervisning på PD, Master i musikpædagogisk udvikling med konservaroierne, efteruddannelseskurser (bl.a. musik valgfag i FS) samt med i samarbejder omkring musikskole-folkeskole-konservatorier (DKDM & RMC) og Åben skole. Kor på læreruddannelsen. Øvrige arbejdsområder:

Fællesskabs-events på læreruddannelsen (f.eks. Lyse nætter, dimission, musik på tværs i KP), censor ved læreruddannelsen, DKDM, De pædagogiske diplomuddannelser & DPU (specialer). Undervisning i praktisk musisk kurs samt på efteruddannelsesområde (bl.a.musik valgfag, musik i indskolingen, kor i skolen, brugsklaver). Har siddet i samarbejdsgruppen med de to københavnske konservatorier (RMC & DKDM). Deltager i udviklingsarbejder og tværprofessionelle opgaver omkring musikundervisning i folkeskolen (bl.a. De fire vinde - samarbejde med DKDMs studerende, musikstuderende på læreruddannelsen og frederiksbergske skoler samt praksissamarbejdet med Institut for Skole og Læring og AM-studerende ved DKDM). Medstifter af "Inspirationsnetværk om nye musikalske læringsmiljøer for børn og unge", konferencemedarrangør af "Gode musikalske læringsmiljøer" (DPU, DKDM, RMC & Sankt Annæ). Medansøger til fondsansøgninger, herunder Musikalsk medborgerskab. Konsulentopgave for Deloitte/Undervisningsministeriet Inspirationsmateriale i inklusion i musikundervisningen i 4.klasse. Pennefører for UVM Læseplan & vejledning for hhv. 1-6-klasse i musik samt valgfaget (Fælles mål, Læseplan & vejledning). Censor på DPU på Didaktik/Musikdidaktik. Beskikket ekstern censor ved RMC. Certificeret i KP-regi til undervisning på engelsk i forbindelse med internationale moduler.

Education/Academic qualification

Billedkunstner (medlem af BKF), Uafsluttet - læst kunsthistorie ét år på Åbent Univsersitet, University of Copenhagen

Award Date: 1 Jan 2002

Cand. mag, University of Copenhagen

Award Date: 1 Jan 1991

Positions

Lektor, Institut for Skole og Læring

1995 → …

Årsvikar og underviser, Vesthimmerlands gymnasium og Randers musikskole

19931994

Keywords

  • learning, educational science and teaching
  • schools, courses and institutions