Thea Juhl Roloff Clausen

Thea Juhl Roloff Clausen

Associate Professor

 • Ceresbyen 24, E2.11

  8000 Aarhus C

  Denmark

20142020

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Presentation

Jeg er en engageret lektor med passion for at forme fremtidens uddannelse og inspirere studerende til at opdage deres fulde potentiale. Jeg ser mig selv som en forkæmper for kreativitet, æstetik og innovative didaktiske tilgange.

I årvis har jeg dedikeret min karriere til at udforske, forstå og fremme kreativ uddannlse, ud fra en filosofi hvor læring skal være meningsfuld, inspirerende og sjov.

Ekspertiseområder:

 • Kreativitet og Æstetik: Jeg arbejder Art-based og kan ikke lade vær med at integrere kunstneriske elemnter og æstetik i undervisningen. Jeg tror på, at kreative og æstetisk greb læringsmilijøer forbedrer engagement og meningsdannelse.
 • Digitale medier og Makerkultur: med en dyb forståelse af digitale medier og makerkultur har jeg hjulpet studerende med at udforske deres kreative potentiale gennem teknologi og real-life-problems.
 • Playful Learning Ambassadør: som Playful Learning Ambassadør, har jeg arbejdet aktivt med at indføre legegende tilgange ind i læringsprocesser. Dette har resulteret i mere engagerende og interaktive undervisningsforståelser. Samt inddraget praksis i udvikling af udviklingsfællesskaber.

Jeg har en indre dreven motivation for at udvikle kreative uddannelse og innovative didaktiske tilgange og til at forme fremtidens uddannelse og gøre læring til en meningsfuld rejse har haft en dybtgående indvirkning på studerende og kollegaer. og håber jeg kan være med til at inspirere en ny generation af lærende.

Education/Academic qualification

Master, Creativity, innovation and entrepreneurship from aesthetic, cultural and learning theoretical perspectives., Master in Learning Processes with specialization in Innovation and Creative learning design, Aalborg University

1 Feb 2022 → …

Award Date: 26 Jan 2024

Life- and Business Coach, Coaching. Bring new perspectives to stuck situations

2016

Award Date: 1 Aug 2016

Master, Art History, Visual Communication on museums websites, Aarhus University

20072010

Award Date: 30 Jun 2010

Multimedia designer

20022004

Award Date: 30 Jun 2004

MA. Cognitive Semiotics, Alma Mater Studiorum - Universitità di Bologna, Activites and societies: Metaphores and Neuroscience

20082009

Bachelor in Art History and Multimedie Design, Project mangement, marketing, branding, web design, Semiotic in architecture

20052007

Positions

Frikøbt deltids Konsulent Aarhus Kommune, Børn og unge afdelingen

1 Jan 201729 Jun 2018

Online Editor, Bestseller A/S

20102012

Keywords

 • culture
 • research designs, theory and method
 • children and youth
 • aesthetics, design and media
 • Media, communication and languages

Fingerprint

Dive into the research topics where Thea Juhl Roloff Clausen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
 • 1 Similar Profiles