Trine Dalgaard

Trine Dalgaard

Underviser på bygningskonstruktør-uddannelsen

20162023

Research activity per year

Personal profile

Presentation

Idag i mit virke som underviser på Bygningskonstruktøruddannelsen udvikler jeg i samarbejde med mine kollegaer undervisningsmateriale i faget BPS (Byggeriets planlægning og styring). Vi udvikler på mange forskellige typer undervisning, blandt andet webinarer og medierede oplæg i forskellige variationer og jeg finder det meget spændende, både at udvikle materialet, afprøve det og holde det op mod teorien herom

Jeg blev færdig som bygningskonstruktør d. 30. maj 2001, hvor jeg umiddelbart efter startede ved 3XNielsen arkitekt-tegnestue i Århus. Her var jeg ansat i 8 år og har været med i projekteringen på mange store og spændende opgaver, såsom Bruuns Galleri, Nyt Gymnasium i Ørestaden, Museum of Liverpool i England, Butikscenter Bryggen i Vejle etc.

Herefter var jeg i en kort periode med til at renovere Dansk Indtri´s hovedsæde i København for Transform. I december 2009 og 2 år frem var jeg ansat ved Ravn Arkitektur i Vejle, hvor jeg var med til at projektere store, som små opgaver.  

Fra 2011 og 4 år frem var jeg ansat hos CF Møller arkitekttegnestue i Aarhus. Hos CF Møller vr jeg ud over at være projekterende også BIM-Coordinator.  

Inden jeg startede på Byggeteknisk Højskole i Horsens, var jeg efter endt matematisk studenter eksamen et halvt år på værkstedsskole og derefter et helt år i praktik hos en stor tømrermester i Horsens. Her var jeg blandt andet med til indvendig renovering af Horsens sygehus, renovering af almindelige, samt fredede ejendomme og var også en hel del med på spjældarbejde.

I 2015 blev jeg ansat som underviser på bygningskonstruktøruddannelsen på Aarhus Tech og i januar 2017 blev uddannelsens 1. - 3. sem. virksomhedsoverdraget til VIA University College Aarhus Campus C. I 2021 blev jeg efter eget ønske overflyttet til Horsens, hvor jeg idag fortsat er ansat som underviser på Bygningskontruktøruddannelsen. 

Desuden kan det nævnes, at jeg i mine 14 år som projekterende bygningskonstruktør har arbejdet meget med Auto CAD og Architectural Desktop og at jeg har et godt kendskab til både Word og Excel. De sidste 4-5 år som projekterende konstruktør projekterede jeg dagligt i Revit og var BIM-Coordinator, så mit kendskab til dette er også stort.

 

Education/Academic qualification

Bygningskonstruktør BTH - Dimittend 30. maj 2001

Award Date: 30 May 2001

Positions

Underviser / Adjunkt, VIA University College

2017 → …

Underviser / Adjunkt, Aarhus Tech

20152017

Bygningskonstruktør, CF Møller

20112015

Bygningskonstruktør, Ravn Arkitektur, Ravn Arkitektur

20092011

Bygningskonstruktør, Transform, Transform

2009

Bygningskonstruktør, 3XN, 3XN

20012009

Keywords

  • learning, educational science and teaching
  • construction, environment and energy