Ulla Gars Jensen
20052024

Research activity per year

Personal profile

Competences

Organisational unit competences:
Project management: Several years of experience
Networking: Several years of experience
Administration: Several years of experience

Presentation

Lektor, faglig koordinator med fokus på teknologi og digitalisering, cand.scient.soc., sygeplejerske, Sygeplejerskeuddannelsen  Københavns Professionshøjskole. Har været underviser på sygeplejerskeuddannelsen siden 1994. Har deltaget i forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med Københavns kommune og Professionshøjskolen Metropol/København. Har været projektleder på integrationsprojekt omkring kvalificering af udenlandske sygeplejersker til det danske sundhedsvæsen samt etablering af mentorordning til fastholdelse af de udenlandske sygeplejersker i uddannelsen. Har i perioden 2012 - 2015 været projektleder for projekt Technucation se mere om dette under projekter. I perioden januar 2017 - 2019  har jeg været projektleder for projekt Digital Diabetes, se mere om dette under projekter. I perioden 2018 - 2020 deltaget i projekt DIGITEK i samarbejde med Efter- og videreuddannelse på KP samt Gladsaxe kommune. Projektet har fokus på løft af digitale kompetencer hos sundhedspersoner i kommunen. Fra 2022 - december 2023 deltager i projekt Teknologiforståelse og dokumentationspraksis i det borgernære dataarbejde i sundhedssektoren. Fra august 2023 - august 2026 projektleder for et nordisk projekt NorDigHE, der i samarbejde med private og offentlige partnere skal udvikle uddannelsesforløb til sundhedsprofessionelle der skal passe patienter , der indlægges i eget hjem. Læs mere om projektet herinde under projekter. Er på institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelserne tilknyttet uddannelsesrum 1 på sygeplejerskeuddannelsen.  Jeg underviser primært indenfor  teknologiforståelse og teknologi herunder velfærdsteknologi på sygeplejerskeuddannelse 1., 2. og 4. semester, Ernærings- og sundhedsuddannelserne 6. semester og Sundhedsadministrativ koordinator uddannelsen 3. semester.  Jeg er forløbskoordinator på det tværprofessionelle forløb Innovation på tværs på 2. studieår og vejleder ved  Bachelorprojekter på sygeplejerskeuddannelsen.

Øvrige arbejdsområder:Beskikket censor ved sygeplejerskeuddannelsen, Master uddannelsen i klinisk sygepleje, kandidatuddannelsenFolkesundhedsvidenskan og kandidatuddannelsen informatik og sundhedsinformatik.

Vurdering af udenlandske sygeplejerskeuddannelser for Styrelsen for Patientsikkerhed.

Work areas

Primære arbejdsområder:

Faglig koordinator med fokus på teknologi og digitalisering, Forløbskoordinator for Innovation på tværs( Tværprofessionelt forløb på 2. studieår på det sundhedsfaglige fakultet.

Undervisning indenfor teknologi i arbejdslivet herunder den professionsfaglige teknologiforståelse og velfærdsteknologier.

Forskning- og udvikling indenfor teknologi og digitalisering i arbejdslivet.


Øvrige arbejdsområder:

Øvrige arbejdsområder:Beskikket censor ved sygeplejerskeuddannelsen, Master uddannelsen i klinisk sygepleje, kandidatuddannelsenFolkesundhedsvidenskan og kandidatuddannelsen informatik og sundhedsinformatik.

Vurdering af udenlandske sygeplejerskeuddannelser for Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Education/Academic qualification

Komplekse interventioner indenfor pædiatrisk sundheds- og sygepleje, Lund University

13 Jan 20167 Jun 2016

Award Date: 7 Jun 2016

Projektlederuddannelse XL, Uddannelsesbetegnelse: Projektlederuddannelse XL(forløb for ledere af særligt store projekter)

Award Date: 31 Dec 2013

Projektledelse, projektlederuddannelse

Award Date: 31 Aug 2012

Cand. Scient. Soc , Aalborg University

Award Date: 1 Jan 2000

Sygeplejerske , Sygeplejeskolen ved Rigshospitalet

Award Date: 1 Jan 1986

Associate professor qualification, CVU Øresund

… → 2007

19962000

Positions

Lektor, Metropol EVU

1 May 1994 → …

Afdelingssygeplejerske, FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19931994

1. Assistent, FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19911993

Sygeplejerske, FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19901991

Sygeplejerske, Kennedy Center

19861990

Fingerprint

Dive into the research topics where Ulla Gars Jensen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles