Bæredygtighed hos SMV'er

  Project Details

  Description

  Projektet er afsluttet med aktiv deltagelse af 39 små og mellemstore virksomheder. De har været grundlag for researchen. Der har været et væld af aktiviteter og der er skabt en række formidlingsprodukter som resultat af arbejdet bl.a. en rapport og virksomheds cases i form af videoer med undervisningsguides til.
  Projektet formål er at få et fundament af detailviden om SMV’ers arbejde med bæredygtighed – at undersøge og analysere hvordan arbejdet med bæredygtighed foregår, hvad det konkret handler om og indebærer samt hvilke muligheder og værdiskabelse, det kan åbne for. Fokus er på de interne forhold og processer i virksomheden, og på hvad der skal til og kræves for at komme videre med arbejdet.
  For at kunne bidrage til at SMV’er udvikler sig i en bæredygtig retning skal denne viden i spil igen, den skal ud at arbejde. Derfor er et yderligere formål, at øge SMV’ernes viden om bæredygtighed som et aktiv samt sætte gang i en læringsproces, der kan danne grundlag for deres forretningsudvikling.
  StatusFinished
  Effective start/end date02/02/1530/09/16

  Keywords

  • strategy
  • marketing
  • innovation
  • sustainability