Samskabelse med Rigshospitalet

Project Details

Description

Ungdomsmedicinsk Videnscenter (UMV) på Rigshospitalet arbejder for at forbedre betingelserne for kronisk og / eller alvorligt syge unge. De arbejder på en tværfaglig måde for at nå patienter i alderen 12-24 år såvel som personalet på Rigshospitalet.
UMV stræber efter at sikre unge et naturligt sted i det danske sundhedsvæsen, hvor deres særlige biologiske, psykologiske og sociale behov tages i betragtning. Grundlaget for UMV's indsats er, at unge patienter er unge over alt andet.
Målet er, at enhver ung patient oplever den højest mulige livskvalitet og trivsel og tager en aktiv rolle i deres behandling. Det er også et udtalt mål, at de møder andre unge gennem deres behandling og oplever kontrol over deres eget liv.

Dette projekt vil ved hjælp af samskabelse mellem patienterne og de involverede studerende fra DMJX forsøge at skabe løsninger på to udsagn:
"Hvordan kan vi øge sundhedspersonaletes viden om unge patients specifikke behov?" og ”Hvordan kan vi forbedre mulighederne for uddannelse for unge patienter med kroniske sygdomme?”
Short titleSamskabelse med Ungdomsmedicinsk Enhed
StatusFinished
Effective start/end date28/01/2016/03/20

Collaborative partners

  • Ungdomsmedicinsk Videnscenter (lead)

Keywords

  • creative processes
  • interactive design
  • graphic design
  • communication