Project Details
Description
Formålet med projekt Grønne Bæredygtige Fællesskaber er at udvikle og afprøve metoder inden for socialgastronomi til at engagere beboere i sociale fællesskaber via et fælles tredje - haver og mad, og at videreformidle metoder i og erfaringer med at engagere beboere i mad- og grønne fællesaktiviteter.
Layman's description
Projektet styrker fællesskaber for beboere gennem mad og haver. Formålet er, at udvikle og afprøve metoder til at engagere beboere i sociale madfællesskaber og opbygge kompetencer indenfor klimavenlig mad, madspild og haver.
Acronym | GBF |
---|---|
Status | Finished |
Effective start/end date | 15/09/20 → 31/01/24 |
Links | https://www.facebook.com/GBFHoergaarden https://www.kp.dk/forskning-og-udvikling/aeldres_maaltider/groenne-baeredygtige-faellesskaber-socialgastronomiske-metoder/ |
Collaborative partners
Keywords
- social inclusion
- empowerment
- promoting health
- diet
- brugerinddragelse
- quality of life
- social capital
Press/Media
-
Fællesspisning: En smag af falafler og godt naboskab
30/08/24
3 items of Media coverage, 1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-