Hofte Opernæring med Proteinrig ernæringsdrik

  • Frederiksen, Amalie Kruse Sigersted (Co-researcher)
  • Munk, Tina (Principle researcher)
  • Wilkens Knudsen, Anne (Co-researcher)
  • Beck, Anne Marie (Principle researcher)

    Project Details

    Description

    Formålet med HOP-projektet er at teste gennemførligheden af de nye anbefalinger til hoftefrakturpatienter om indtag af 2 proteindrikke dagligt; 1 til morgenmad og 1 til aftenkaffen.
    I projektet skal indgå 40 patienter indlagt med en hoftefraktur. Patienterne vil dagligt få udleveret 2 proteindrikke, og vi vil i den forbindelse undersøge patienternes totale kostindtag under indlæggelsen.
    Short titleHOP
    StatusFinished
    Effective start/end date01/10/1931/07/21

    Collaborative partners

    • Dietetics and Clinical Nutrition Research Unit, Herlev and Gentofte University Hospital, Herlev (lead)
    • Herlev Hospital (Project partner)