Joy of Reading Award - jurymedlem

Project Details

Description

’Joy of Reading’-award er en international pris, der er stiftet for at tilgodese projekter og initiativer, der hjælper med at bekæmpe analfabetisme.

Analfabetisme er et globalt problem, der skal tages hånd om, da evnen til at læse er af afgørende betydning for den enkeltes trivsel og muligheder, men er også en væsentlig betingelse for samfundsmæssig udvikling.

Læs: "Der er en voksende bevidsthed om betydningen af læsning"

Bekæmpelse af analfabetisme er dermed i tråd med Systematics ønske om at gøre en forskel i samfundet.

Joyofreading Text

Prisen

Prisen er stiftet af Systematic i samarbejde med Next Library ®.

Next Library er en konference, hvor biblioteksprofessionelle, innovatører og beslutningstagere fra hele verden mødes hvert 2. år for at diskutere fremtidens bibliotek og støtte læring i det 21. århundrede.

En international jury vil vurdere alle de indkomne ansøgninger, udvælge de nominerede og den endelige vinder. Prisen blev uddelt første gang i 2017 på Next Library konferencen i Aarhus af Prinsesse Laurentien af Holland, stifter af The Reading and Writing Foundation.

Prisen uddeles næste gang i 2019 på Next Library Festival. Information om jury, ansøgninger m.v. vil blive slået op på denne side.

Layman's description

’Joy of Reading’-award er en international pris, der er stiftet for at tilgodese projekter og initiativer, der hjælper med at bekæmpe analfabetisme.
Short titleJoy of Reading Award
StatusFinished
Effective start/end date01/02/1706/06/17