Project Details

Description

I projektet udarbejdes en rapport, som giver anbefalinger til uddannelsesinstitutioner om hvordan efter- og videreuddannelser kan gøres mere virksomme.
Anbefalingerne baseres på en sammenfatning af forskningsbaseret viden om transferfremmende faktorer, dvs. faktorer, der fremmer, at det, som læres i et uddannelses- eller kompetenceudviklingsforløb, anvendes efterfølgende i praksis. Særlig fokus lægges på transfer fra efter- og videreuddannelser til arbejdspladsen samt på, hvad uddannelsesinstitutioner kan gøre for aktivt at fremme transfer.
Jeg er ansvarlig for designet, udarbejdelsen og formidlingen af rapporten samt et dertilhørende policy brief.

Layman's description

I projektet udarbejdes en rapport, som sammenfatter forskningsbaseret viden om faktorer, der fremmer, at det, som læres i et uddannelsesforløb, anvendes efterfølgende i praksis, typisk på arbejdspladsen.

Key findings

Rapporten viser, hvordan uddannelsesinstitutioner kan understøtte lærendes kompetenceudvikling og fremme overføringen af indlæringsresultater til praksis. Det er ikke kun undervisningen, men også faktorer knyttet til den enkelte deltager og til arbejdspladsen, som er afgørende for virksomheden af efter- og videreuddannelse.
Short titleTransferreview
StatusFinished
Effective start/end date01/02/1931/07/19

Keywords

  • education
  • learning
  • skill development
  • education